Image Alt

Studio Bex

with Joan Clare

De ce VideoChat ?

Pentru ca Videochat-ul este unul dintre cele mai bine platite job-uri din Romania. Veniturile unui model variaza între 3.000 si 15.000 $ , în functie de timpul petrecut online. Am început prin a pune în discutie câstigurile deoarece acest aspect este cel mai important.

“Activitatea de videochat consta în legatura video si cea de chat dintre model si vizitatori. Acestia platesc un pret pe minut pentru a vedea modelul si pentru a purta discutii cu acesta, atât cu caracter erotic cât si non-erotic.”

Scopul modelului este acela de a pastra în sectiunea de Privat Chat cât mai mult timp vizitatorii.

De ce sa nu alegi un job care sa te stimuleze din toate punctele de vedere ?

Studio Bex se adapteaza legilor în vigoare pentru ca activitatea desfasurata sa se deruleze în conditii normale. NU angajam sub nici o forma modele care nu pot prezenta un act de identitate la angajare, care sa ateste identitatea si varsta acestora. Vârsta minima este de 18 ani.

Post a Comment

Studio VideoChat Bex

Studio Bex

Bine ai venit in Sistemul nostru de Videochat. Studio Videochat Bex a fost conceput in scopul recrutarii de noi modele dornice de a lucra intr-un mediu placut, legal si profesional, cat si modelelor ce doresc castiguri substantiale garantate. Modelele Studioului nostru beneficiaza de un program flexibil dar si de foarte multe Bonusuri. Nu ezita ,contacteaza-ne si alatura-te echipei noastre ! Imediat ce vei incepe sa lucrezi cu Studio Videochat Bex, ai sansa sa devii cea mai buna Gazda WebCam de pe Internet ! Succes !

Instagram